€ 1950,- voor advies, bemiddeling
en twee jaar begeleiding bij Hypotheek Adviescentrum Zutphen

Hypotheekadvies in Zutphen

Voordat u huizen gaat bekijken, stelt u uzelf een aantal vragen: welke eisen stel ik aan een huis? En hoeveel wil ik maandelijks uitgeven? Wij brengen uw financiële situatie samen met u in kaart.


In het eerste, vrijblijvende gesprek maken we een zo compleet mogelijke inventarisatie van uw financiën. Om te zorgen dat u de juiste gegevens bij de hand hebt, sturen wij u een lijst met een aantal zaken die u mee kunt nemen naar het eerste gesprek.

Met alle informatie voorhanden geven we u een duidelijk beeld van uw mogelijkheden. Zo bekijken we welke hypotheekvorm bij uw situatie past en welke verzekeringsvormen bij u aansluiten.

Aan het eind van het gesprek ontvangt u een uitgebreid rapport. Zo kunt u thuis alles nog eens rustig nalezen en de volgende stap naar het afsluiten van een hypotheek verantwoord zetten.

Bemiddeling en afsluiten

Een bod doen op een huis is altijd spannend: u wilt niet te veel betalen, maar ook niet te weinig bieden en zo uw droomhuis mislopen. Hypotheek Adviescentrum Zutphen kent de lokale markt en begeleidt u bij het uitbrengen van een bod. Daarna verzorgen wij alle zaken rond het sluiten van de hypotheek.

 

Uw persoonlijke hypotheekadvies vormt de basis voor uw keuze voor de best passende hypotheek. Bent u zover dat u de hypotheek wilt afsluiten? Dan wordt het tijd om te kijken welke hypotheekaanbieders oplossingen bieden die passen bij het advies dat u hebt gekregen. Hieruit maakt u een keuze, waarna wij offertes voor u opvragen.

Na ontvangst van de aangevraagde offertes is het zaak deze goed met elkaar te vergelijken om uiteindelijk een keuze te maken voor een aanbieder en een oplossing.

Op basis van de gekozen offerte kunt u deze vervolgens omzetten in een officiële aanvraag bij de betreffende hypotheekaanbieder. Deze vraagt u om de benodigde aanvullende informatie en beoordeelt uw aanvraag. Is de aanvraag akkoord, dan kan de hypotheek worden afgesloten.

De officiële afronding van uw speurtocht naar de voor u beste hypotheekoplossing vindt plaats bij de notaris. Uw hypotheek wordt officieel ingeschreven in het Kadaster. Tijdens alle stappen hebben wij veelvuldig contact met u.

Hebt u vragen? U kunt ons altijd bellen of e-mailen

Begeleiding

Hebt u voor het eerst een huis gekocht? Of hebt u uw hypotheek laten oversluiten? Er veranderen heel wat zaken in uw jaarlijkse belastingaangifte. Om u wegwijs te maken en te zorgen dat u niet onnodig veel betaalt, helpen wij u de eerste twee jaar met uw aangifte.


Een hypotheek sluit u af voor 30 jaar. In die 30 jaar verandert er veel en u wilt dat uw hypotheek ook in de toekomst blijft passen bij uw situatie. Daarom is een onderhoudsabonnement geen overbodige luxe.

Het klinkt misschien wat vreemd, maar ook uw hypotheek is aan onderhoud onderhevig. Niet in de laatste plaats door wijzigingen in uw privésituatie, maar ook door meer algemene (markt)ontwikkelingen. Hypotheek Adviescentrum Zutphen biedt u een helder onderhoudsabonnement, zodat u uzelf niet steeds weer hoeft af te vragen of uw hypotheek nog wel up-to-date is.

Door dagelijks te checken welke ontwikkelingen zich hebben voorgedaan en of deze van invloed zijn op uw hypotheek, is Hypotheek Adviescentrum Zutphen in staat om u direct op de hoogte te stellen van verbetervoorstellen.

Uw onderhoudsabonnement voorziet standaard in een jaarlijks update-gesprek met Hypotheek Adviescentrum Zutphen. Uw hypotheek wordt dan samen met u opnieuw bekekenen en getoetst, zodat er eventuele wijzigingen kunnen worden aangebracht. Zo weet u dat uw hypotheek aansluit bij uw wensen en behoeften.

Meer weten?

U hebt het druk en dat begrijpen wij. Daarom zijn wij ook in de avonduren goed bereikbaar. Hebt u een huis gekocht en wilt u snel aan de slag met de financiering? Wij maken gegarandeerd binnen twee dagen een afspraak met u.